+32 (0) 89 700 170 info@nesa.be

POORTEN & HEKWERKEN

Klassiek

Klassieke poorten zijn qua ontwerp heel divers. Alhoewel men in het algemeen kan stellen dat het gebruik van ornamenten en ronde vormen bepalend is, zorgt de mate waarmee dat gebeurd, de onderlinge combinaties en de gebruikte horizontale lijn voor een grote variatie. Van strak tot onstuimig barok.

Landelijk

Landelijke of pastoriepoorten zijn qua ontwerp gebaseerd op traditionele houten poorten. Typerend voor dit soort poorten is de klare lijn, dankzij de brede, strakke, verticale banen.De charme van deze stijl blijft ook in een metalen uitvoering optimaal behouden (door het gebruik van brede, rechthoekige profielen), maar dan in een meer duurzame en onderhoudsvriendelijke uitvoering.

Dubbelstaaf

Voor de liefhebbers van staalmathekwerk (mazen van 50x200mm; met verticaal rond van 6mm en dubbel horizontaal rond van 8mm). Daar waar er vroeger in dit genre enkel poorten beschikbaar waren in simpele uitvoeringen, kan u nu kiezen uit alle mogelijke soorten en modellen. De strakke lijnen van dit soort hekwerk kunnen nu gecombineerd worden met strakke, moderne elementen, of gecontrasteerd worden met meer klassieke ornamenten.

Strak

Strakke poorten worden gekenmerkt door het gebruik van strakke, geometrische patronen en de totale afwezigheid van ronde vormen en ornamentiek. Een rationele poort volgens het principe ‘Less is More’. En door zijn simpele lijnvoering passen deze poorten wonderwel bij verschillende types van architectuur, hedendaags én klassiek.

Modern

Door het gebruik van volle en/of geperforeerde platen worden deze poorten getypeerd door hun gladde, zuivere structuur. De verschillende combinatiemogelijkheden leveren dan weer talrijke en verrassende toepassingen op. Zo het enkel gebruiken van volle platen de privacy verhoogd, biedt de afwisseling volle plaat / geperforeerde plaat de mogelijkheid tot een subtiel spel van inkijk en licht.

Dichte poorten

Daar waar privacy een absolute must is. Of als u gewoonweg houdt van de typische uitstraling van een dichte poort. In ieder geval heeft u ook hier heel wat keuzes, zowel wat de gebruikte materialen betreft, als de definitieve uitvoering.Van geprofileerde staalplaat over de nieuwste soorten kunststof tot de warme gloed van bamboe, van effectief strak tot toevoeging van allerlei ornamenten, zowel klassiek, landelijk of modern.

CONTACTEER ONS

ONZE VESTIGING

Gremelsloweg 16

Jagersborg 1038

3680 Maaseik

HEB JE VRAGEN?

of wil je graag een offerte ontvangen?

Twijfel niet om ons te contacteren.