Nesa

Onze producten

Ontdek ons uitgebreid aanbod producten & oplossingen

Bij NESA vindt u een uitgebreid assortiment in metaalwerken en partnerships op lange termijn. Sinds 1988 zorgen wij voor alles rondom uw woning. Van poorten tot zonwering en van kunsthagen tot hondenkennels. Bij NESA bouwen we kwaliteitsproducten die een echte meerwaarde zijn voor uw woning, en dat volledig op maat.

NESA is een klantgericht familiebedrijf dat in haar eigen atelier in Maaseik zowel standaardproducten als maatwerk vervaardigt. Neem zeker een kijkje tussen ons ruime assortiment en ontdek de mogelijkheden. Niet direct gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.

NESA Draai- en schuifpoorten + hekwerk NESA Draai- en schuifpoorten + hekwerk NESA Hekwerk, schuttingen, omheiningen en kunsthagen NESA Hekwerk, schuttingen, omheiningen en kunsthagen NESA Carports & terrasoverkappingen NESA Carports & terrasoverkappingen Zonneluifels, lameldaken, screens en rolluiken Zonneluifels, lameldaken, screens en rolluiken NESA Kennels & stallingen NESA Kennels & stallingen
Contacteer ons
Wij helpen je graag verder.
Nesa
Onze vestiging
Bedrijventerrein Jagersborg 1038
Gremelsloweg 16
3680 Maaseik
Nesa
Heb je vragen?
Of wil je graag een offerte?
Of een afspraak op locatie?
Twijfel niet om ons te contacteren!