Ons assortiment

NESA Carports & terrasoverkappingen

Uw wagen veilig parkeren onder een mooie, stevige carport? Of heerlijk buiten genieten onder een terrasoverkapping? De NESA caports en terrasoverkappingen zijn steeds van topkwaliteit en beschermen u en uw wagen tegen weer en wind.

Onze carports beschermen uw wagen tegen regen, hagel, vogelpoep en alles wat uit de lucht komt vallen. Daarnaast kunt u droog in uw wagen stappen bij regenweer. Gedaan met sprintjes trekken tussen de deur en uw wagen. Stap droog in en uit uw auto dankzij een carport van NESA. Onze carports kunnen daarnaast ook dienen als overdekking van speelplaatsen of opslagplaatsen.

Met onze terrasoverkappingen kunt u optimaal genieten van uw terras en tuin. Bij regenweer zit u lekker droog en in de zomer zit u heerlijk in de koele schaduw van uw NESA terrasoverkapping. De was ophangen bij kans op buien, lekker samen buiten eten of een spelletjesavond op een prachtige zomeravond. Het kan allemaal onder een terrasoverkapping van NESA.

Al onze producten hebben een corrosiewerende zinklaag en een ovengebakken polyester coating. Hierdoor zijn onze carports en terrasoverkappingen beschermd tegen corrosie en krassen. Ze hebben een langere levensduur en kunnen tegen een stootje. Neem zeker een kijkje tussen onze producten en ontdek de mogelijkheden. Voor meer info, neem contact op via ons contactformulier.

NESA Carports schuin & gebogen NESA Carports schuin & gebogen NESA Terrasoverkappingen NESA Terrasoverkappingen NESA Glazen slidingdoors NESA Glazen slidingdoors