NESA Carports & terrasoverkappingen

NESA Glazen slidingdoors

Glazen slidingdoors plaatsen is de perfecte manier om uw terrasoverkapping af te sluiten. U zit nooit meer in de wind en tocht. Daarnaast kunt u in de winter de warmte binnenhouden en kan uw overkapping natuurlijk verwarmd worden in de zomer. Uw terrasoverkapping wordt een soort veranda, waarvan u het hele jaar door kunt genieten.

NESA glazen slidingdoors kunnen geplaatst worden onder een nieuwe of bestaande terrasoverkapping. Ze kunnen openschuiven in alle richtingen, net zoals u dat wilt. Wilt u dat alle glaspanelen naar één zijde openschuiven? Of net liever dat ze een doorgang creëren in het midden? Met NESA glazen slidingdoors is het allemaal mogelijk.

De glazen slidingdoors van NESA worden met zorg en volledig op maat gemaakt uit gecertificeerde materialen die tegen een stootje kunnen. Onze vakmannen zorgen in onze werkplaats in Maaseik voor de ideale glazen slidingdoors voor uw terrasoverkapping.

Interesse in een glazen slidingdoor van NESA? Of wilt u meer informatie? Contacteer ons via het contactformulier. We helpen u graag verder.