NESA Carports & terrasoverkappingen

NESA Terrasoverkappingen

Heerlijk genieten van uw terras en tuin, dat doet u het beste onder een terrasoverkapping van NESA. Geniet op zonnige zomerdagen in de koele schaduw van een heerlijk overdekt terras. Ook bij regenweer kunt u nog steeds lekker droog buiten zitten. Een terrasoverkapping van NESA maakt uw terras het hele jaar door comfortabeler.

Onze terrasoverkappingen worden vervaardigd uit aluminium en ze zijn gepoedercoat in een standaardkleur (Ral 6009, 7016, 8019, 9001 of 9010). Om uw terrasoverkapping volledig op maat te kunnen maken, zijn andere kleuren ook verkrijgbaar, tegen een meerprijs. Als dakbedekking gebruiken we een polycarbonaat plaat van 16 mm dik (helder of opaal). De waterafvoer van uw NESA terrasoverkapping is netjes geïntegreerd in de steunpalen. Zo hebt u nooit last van regenwater op uw terras.

Al onze terrasoverkappingen worden met zorg op maat gemaakt in onze werkplaats in Maaseik. Ze zijn in iedere maat verkrijgbaar en worden als zelfbouwpakket samengesteld.

Bekijk hieronder de foto's voor inspiratie over de NESA vaste overkapping. Voor meer info kunt u het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.

NESA Terrasoverkapping tegen muur met schuin dak NESA Terrasoverkapping tegen muur met schuin dak