NESA Carports & terrasoverkappingen

NESA Terrasoverkappingen

Heerlijk genieten van uw terras en tuin, dat doet u het beste onder een terrasoverkapping van NESA. Geniet tijdens de zomer van een heerlijk overdekt terras. Ook bij regenweer kunt u nog steeds lekker droog buiten zitten. Een terrasoverkapping van NESA maakt uw terras comfortabeler.

Zo worden onze terrasoverkappingen vervaardigd uit aluminium en zijn ze gepoedercoat in een standaardkleur (Ral 6009,7016,8019,9001,9010). Om uw terrasoverkapping volledig op maat te kunnen maken, zijn andere kleuren ook verkrijgbaar tegen een meerprijs. Als dakbedekking gebruiken we een polycarbonaat plaat van 16mm dik (helder of opaal). De waterafvoer van uw NESA terrasoverkapping is netjes geïntegreerd in de steunpalen. Zo heeft u nooit last van regenwater op uw terras.

Al onze terrasoverkappingen worden met zorg op maat gemaakt in onze werkplaats in Maastricht. Ze zijn in iedere maat verkrijgbaar en worden als zelfbouwpakket samengesteld.

Bekijk hieronder de foto's voor inspiratie over de NESA vaste overkapping. Voor meer info kunt u het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.

NESA Terrasoverkapping tegen muur met schuin dak NESA Terrasoverkapping tegen muur met schuin dak