NESA Hekwerk, schuttingen, omheiningen en kunsthagen

NESA Gaaswerk afsluiting

Gaashekwerk is een type omheining dat vroeger vooral bij bedrijven gebruikt werd, maar vandaag ook meer en meer in particuliere tuinen gezien wordt. Het is snel plaatsbaar en er is weinig onderhoud aan. Hekwerk uit gaas is een omheining waarbij u nog steeds een mooie doorkijk kunt hebben. Zo kunt u nog steeds genieten van het uitzicht vanuit uw tuin. Hebt u liever geen doorkijk, dan zorgen we daarvoor. Ook om grote huisdieren, zoals paarden of herten te houden is een gaaswerk afsluiting ideaal.

Bij NESA zijn gaaswerk afsluitingen steeds stevig en robuust. Het gaashekwerk bestaat uit verzinkte en gecoate stalen buizen met een diameter van 48mm of 60mm en geplastificeerd harmonicagaas. Bovenaan kunt u kiezen voor een bovenbuis en onderaan voor betonplaten. Deze opties zorgen voor extra versteviging van uw gaashekwerk. NESA gaashekwerk is beschikbaar in 3 kleuren: groen (RAL 6005) , antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005).

Hieronder vindt u enkele foto's van NESA gaashekwerk ter inspiratie. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van ons gaashekwerk.