NESA Hekwerk, schuttingen, omheiningen en kunsthagen

NESA hekwerk staal met tropisch hardhout

Stalen hekwerk met tropisch hardhout

Wilt u hekwerk uit hout met een lange levensduur? Kies dan voor NESA hekwerk uit staal met tropisch hardhout. Het staal zorgt ervoor dat uw omheining stevig is en tegen een stootje kan. We kleden het stalen frame in met tropisch hardhout. Tropisch hardhout heeft een langere levensduur dan Europees hardhout. Zo krijgt u een prachtig houten hekwerk dat lang meegaat.

Het uitzicht van uw hekwerk met tropisch hardhout kiest u helemaal zelf. Het tropisch hardhout kan als een geheel geplaatst worden tegen het metalen raamwerk, of als planken of kubussen met tussenruimte. U kunt perfect kiezen hoe uw hekwerk eruit ziet en hoeveel doorkijk u heeft. Bij NESA maken wij gebruik van 3 soorten tropisch hardhout: padoek, afzelia en afrormosia.

In ons assortiment vindt u tal van verschillende soorten stalen hekwerken met tropisch hardhout. Niet gevonden wat u zocht? Of hebt u zelf al een idee hoe uw hekwerk er moet uitzien? Geef dan zeker een seintje. Wij maken uw hekwerk perfect op maat in onze werkplaats in Maaseik. Onze vakmensen gaan aan de slag om het perfecte hekwerk voor uw woning te maken.

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

NESA Vitoria NESA Vitoria NESA Vivaro NESA Vivaro NESA Vizola NESA Vizola NESA Vizzini NESA Vizzini