NESA Hekwerk, schuttingen, omheiningen en kunsthagen

NESA Schutting met kunststof vulling

Stalen hekwerk met kunststof vulling

Wilt u hekwerk met een natuurlijke houtlook zonder het onderhoud? Dan is een NESA schutting met kunststof vulling de perfecte oplossing. Een stalen hekwerk wordt ingevuld met kunststof met houtlook. Zo heeft uw schutting een echte houtlook zonder al het onderhoud dat een houten hekwerk met zich mee zou brengen. Het stalen frame zorgt er daarnaast ook voor dat uw hekwerk tegen een stootje kan.

De kleur van uw stalen hekwerk met kunststofvulling kiest u helemaal zelf. De kleur wordt aangebracht met een polyester coating. Deze zorgt ervoor dat elk hoekje van de schutting netjes van kleur voorzien is. Daarnaast beschermt de coating tegen krassen. Zo heeft u een robuuste, stevige poort met een natuurlijke houtlook.

Neem een kijkje tussen onze verschillende typen schutting of laat ons uw eigen idee weten. Bij NESA maken we schuttingen met kunststofvulling volledig op maat in onze werkplaats in Maaseik. Onze vakmannen gaan graag voor u aan de slag om de schutting te maken die perfect bij uw woning past.

Contacteer ons en ontdek de mogelijkheden voor uw stalen hekwerk met kunststof vulling.

NESA Schutting met kunststof houtlook laminaat in stalen kader NESA Schutting met kunststof houtlook laminaat in stalen kader NESA Schutting met kunststof planken in alle kleuren met stalen kader NESA Schutting met kunststof planken in alle kleuren met stalen kader NESA Schutting met kunststof WPC planken in stalen kader NESA Schutting met kunststof WPC planken in stalen kader