top of page

HEKWERKEN

Het hekwerk van NESA omheint niet enkel uw woning, het geeft ook nog eens een klassevol uitzicht.

Het hekwerk van NESA omheint niet enkel uw woning, maar geeft het ook nog eens een klassevol uitzicht. Hekwerk, schuttingen en omheiningen geven extra karakter aan uw woning en houden inbrekers op afstand. Kies een type hekwerk uit ons groot assortiment of laat uw hekwerk volledig op maat maken. Wij zorgen voor de omheining die u voor ogen heeft.

De mogelijkheden voor uw hekwerk zijn haast eindeloos. Kies uit kwalitatieve materialen als staalkunststofhout of gaas. Liever een natuurlijke look zonder onderhoud? Kies dan voor een NESA kunsthaag laurierconifeer of klimop. Ook voor hekwerk voor uw balkon bent u bij NESA op het juiste adres.

Ons hekwerk wordt, net als onze andere producten, gemaakt in onze werkplaats in Maaseik. Met gecertificeerde grondstoffen en een ecologische maar efficiënte werkwijze leveren wij hekwerk van topkwaliteit. Bij NESA gaan we steeds voor vakmanschap van begin tot eind. 

Neem een kijkje tussen de typen hekwerk die we in ons assortiment hebben. Niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen doen

bottom of page