Nesa

Over ons

Onze missie

Belgische kwaliteit en handgemaakt maatwerk zijn onze sleutelwoorden. Dat zijn hier geen holle begrippen. We vinden voor elk project en elk budget de optimale oplossing – hoe klein of groot ook.

Sinds 1988

Noem NESA gerust een gevestigde waarde. Onze wortels reiken terug tot in de jaren tachtig. Door de jaren heen groeiden zowel ons team als ons aanbod.

100% Belgisch

Het hart van NESA ligt in het Limburgse Maaseik. De productie gebeurt nagenoeg volledig in eigen atelier. Dat resulteert in het authenticiteitslabel HANDMADE IN BELGIUM.

De rode draad: kwaliteit

Authentieke, ambachtelijke kwaliteitsproducten. Standaard of maatwerk. Dat is sinds dag één het credo van NESA. Alles start met de juiste materialen en een forse portie knowhow. Onze prima service-na-verkoop is altijd inbegrepen.

Een ijzersterk team

De drijvende kracht achter NESA? Onze 27 medewerkers: stuk voor stuk gemotiveerde, geëngageerde collega’s. Samen vormen we een hecht, klantvriendelijk team.

Vooruitstrevend

NESA investeert fors in automatisatie en innovatieve productieprocessen. Het resultaat? Efficiëntiewinst op álle vlakken. Van in de productiehal tot in de backoffice.