Ons assortiment

Zonneluifels, lameldaken, screens en rolluiken

Wilt u op hete dagen heerlijk kunnen relaxen in de schaduw? Dan zijn de zonneluifels, lameldaken, screens of rolluiken van NESA de keuze voor u. Onze zonwering houdt efficiënt licht tegen. Gedaan met vervelende lichtinval op uw terras of in uw woning dankzij de screens en rolluiken van NESA. De NESA zonneluifels en lameldaken zorgen op hete dagen voor zalige koele schaduw op uw terras.

Onze producten in zonwering zijn van topkwaliteit en worden gemaakt uit gecertificeerde grondstoffen. Ze kunnen tegen een stootje en hebben dus een lange levensduur. Elk product wordt volledig op maat gemaakt in onze werkplaats in Maaseik. Zonwering van NESA is een echte meerwaarde voor uw woning.

Neem een kijkje tussen onze verschillende producten in zonwering. Voor vragen kunt u ons bereiken via ons contactformulier. Een antwoord komt er snel aan.

Zonneluifels - knikarmschermen Zonneluifels - knikarmschermen Lamellendaken kantelbaar Lamellendaken kantelbaar Screens Screens Rolluiken Rolluiken Veranda zonwering Veranda zonwering