Zonneluifels, lameldaken, screens en rolluiken

Screens

Stijlvol uw woning verduisteren of de warmte buiten houden? Dat doet u met een screen van NESA. Onze screens houden zeer efficiënt zonlicht en warmte tegen. Zo hebt u in de zomer geen last van de hitte of van vervelende lichtinval. De screens zijn erg makkelijk te bedienen. U bepaalt perfect hoeveel zonlicht en warmte er binnenkomt in de woning.

Een screen is een onmisbaar element in een moderne woning. Vooral in de zomer is een screen echt een meerwaarde. Ze geven een moderne touch aan uw woning, terwijl ze efficiënt licht tegenhouden. U creëert een aangenaam binnenklimaat, perfect zoals u dat wilt. Daarnaast bespaart u dankzij NESA screens op de kosten van bijvoorbeeld een airconditioning.

De Screens van NESA worden volledig op maat gemaakt. Alle Ralkleuren zijn mogelijk in satijn of structuurafwerking. U kunt daarnaast kiezen voor een rechte of ronde kast. De screens zijn ook uitgerust met een Somfy motor en zender in combinatie met wind- en zonnesensoren. Wij zorgen ervoor dat uw NESA screen perfect past bij uw woning.

Interesse in een Screen van NESA? Laat een berichtje achter via ons contactformulier.